Doğal Sağlık ve Yöresel Lezzetler
Doğal Sağlık ve Yöresel Lezzetler
BLOG
23.07.2023 15:43 | Sağlıklı Beslenme

Çörek otu yağı, tıbbi özellikleriyle bilinen çörek otu tohumlarından elde edilen bitkisel bir yağdır. Çörek otu yağı, antienflamatuar, antioksidan ve antimikrobiyal etkileri sayesinde çeşitli sağlık sorunlarına karşı faydalı olabilir.

23.07.2023 15:18 | Sağlıklı Beslenme

Organik elma sirkesi, elmanın fermente edilmesiyle elde edilen doğal bir üründür. Elmaların organik tarım yöntemleriyle yetiştirildiği ve sirke üretiminde herhangi bir katkı maddesi kullanılmadığı için organik olarak adlandırılır.

22.07.2023 21:09 | Sağlıklı Beslenme

Kozalak suyu, çam ağacının kozalaklarından elde edilen bir içecektir. Kozalak suyu, birçok sağlık faydası ile bilinmektedir

22.07.2023 14:59 | Sağlıklı Beslenme

“Aralıklı Oruç” teriminin son zamanlarda çok sık kullanıldığını muhtemelen duymuş ve bunun ne olduğunu merak etmişsinizdir.

Aralıklı oruç, her gün sadece belirli bir zaman diliminde yemek yediğiniz bir diyet tekniğidir. Aralıklı orucun yaygın yöntemleri arasında 16 saat, 24 saat ve hatta 36 saat süren günlük oruçlar bulunur.

14.06.2023 16:26 | Sağlıklı Beslenme

Kan yapıcı besin öğelerinden biri olan keçiboynuzunun birden çok tüketim şekli bulunmaktadır.

14.06.2023 12:30 | Sağlıklı Beslenme

Hindistan cevizi yağı, orta zincirli yağ asitleri içeren yağ türlerinden biridir. Bu gruptaki yağların ortak özelliği olarak sindirim sisteminde kolayca sindirilebilen hindistan cevizi yağı, vücut tarafından enerji üretimi için kullanılır. İçeriğindeki değerli bileşenlerle öne çıkan bu yağ, gıda olarak tüketildiğinde vücuttaki sistemlerin normal işleyişini destekler.

Hindistan cevizi yağı, dahili kullanımının yanı sıra harici kullanımda da pek çok olumlu etkiye sahiptir. Bu yağ; Cildin normal görünümünü korumak, nemi hapsetmek, cilt problemlerinin görünümünü hafifletmek, tırnak kırılmasını azaltmak ve saça daha parlak ve güçlü bir görünüm kazandırmak gibi amaçlarla sıklıkla kullanılmaktadır. Hindistan cevizi yağı, evde hijyen ve onarım için kimyasal ürünlere doğal ve güçlü bir alternatiftir. Rahatlatıcı kokusu da cabası!

13.06.2023 15:38 | Sağlıklı Beslenme

Gün içinde tatlı bir şeyler yeme isteğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu istekler, özellikle yemek yedikten sonra kan şekeri seviyeleri dalgalandığında artar.

Peki, diyetinize sadık kalarak ya da yapay tatlandırıcılara başvurmadan tatlı isteğinizin üstesinden gelebileceğinizi biliyor muydunuz? Bunu yapmanın bir yolunu biliyoruz ve sizinle paylaşmak istiyoruz. İşte o çok özel yiyecek: Keçiboynuzu Özü!"

YENİ VE İNDİRİMLİ ÜRÜNLERDEN HABERDAR OLUN !
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et